Kids

Producten per pagina
Producten per pagina

Kids

Bij Lindessa hebben we de mooiste nachtkleding voor kinderen. U hebt bij ons keus uit veel verschillende kleuren, prints en verschillende modellen. Elk seizoen komen er weer andere verrassende ontwerpen bij. Onze kindernachtkleding is van hoge kwaliteit en voordelig geprijsd. Het prachtige merk Charlie Choe ontwerpt nachtmode met maar één doel; leuke, hippe nachtkleding van goede kwaliteit aanbieden. Charlie Choe maakt voor vrouwen, mannen én kinderen nachtmode die zelfs bij elkaar past. Zo kunt u als gezin de thuisblijf dagen extra gezellig maken. Bij Lindessa hebben we een ruime keuze voor zowel jongens als meisjes.

Kids nachtmode

Elke ouder weet dat het soms een opgave is om u kleine ervan te overtuigen dat het toch echt bedtijd is. De eerste stap richting bed is dan om de gewone outfit te verwisselen voor een pyjama. Met de kleurrijke pyjama's van Charlie Choe is dit kinderspel. U dochter of zoon trekt namelijk maar wat graag deze vrolijk ogende kledingstukken aan. Bovendien zijn de zachte stoffen erg comfortabel, zodat u kind hier altijd aangenaam in slaapt. Het is belangrijk dat een kinderpyjama fijn is om te dragen. Net zo belangrijk is echter hoe de pyjama eruitziet. Ook al is het kleding die vooral 's nachts gedragen wordt. Een mooie kinderpyjama met leuke kleuren en een opdruk wil uw kind maar al te graag aantrekken. En dat maakt naar bed gaan toch net iets leuker. Onze collectie kinderpyjama's biedt gelukkig lekker veel keuze. De meeste hebben zachte pasteltinten en een vrolijke print. Bij warm weer is een shortama, een jumpsuit of een nachthemd heel fijn. En is het wat kouder, dan is er een pyjama met lange mouwen en een lange broek erg fijn. Bij Lindessa bieden we de meest populaire kids nachtmode aan.

Voor alle kinderen

Lindessa heeft nachtkleding voor alle kinderen. Zo zijn er voor de allerkleinsten baby jumpsuits met aandoenlijke motieven. Voor de wat oudere kinderen zitten er in het brede assortiment tal van nachthemden of pyjamabroeken en -topjes. De prettig passende nachtkleding is er in talloze kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit veel verschillende dessins, uiteenlopend van grappige figuurtjes tot creatieve tekeningen. Charlie Choe is hét merk waar u een hippe pyjama, pyjamabroek, pyjamashort of nachthemd kunt kopen die er niet alleen heel leuk uitziet, maar ook vooral heerlijk zit. Onze vrolijke nachtkleding is niet alleen voor in bed, maar ook heerlijk om te dragen in huis.

Aan het einde van de dag wil ieder kind een beetje gezelligheid. Lekker knus in de lievelings pyjama is het verhaaltje voor het slapengaan nog veel leuker. En zelfs voor grotere kinderen die ’s avonds nog hun eigen gang gaan, is een fijne pyjama onmisbaar. Als expert op het vlak van nachtmode kent Lindessa de behoeftes van stoere kids. We kleden ze dan ook met de fijnste en streng gecontroleerde materialen, leuke ontwerpen en verrassend comfortabele pasvormen. Bij Lindessa hebben we nachtmode voor kinderen waarmee dromen werkelijkheid worden.

Kids Bestsellers