De mooiste badmode per lichaamstype 2

Gepubliceerd: 24-8-19
 
Er zijn veel verschillende soorten lichaamstypes. In het eerste deel rondom het thema lichaamstypes kon je lezen over het peer en zandloper figuur. Deze post gemist? Klik hier en ga er direct naartoe! In de post van vandaag lees je alles over de figuren appel, rechthoek en omgekeerde driehoek.

Appel
Vaak wordt er gedacht dat alleen vollere vrouwen een appel figuur kunnen hebben, dit is echter niet waar! Het appel figuur komt, net als alle andere lichaamstypes, bij alle kledingmaten voor. Kenmerken van het appel type zijn een volle boezem, hoge en niet duidelijk zichtbare taille en prachtige slanke benen en heupen. Bekende vrouwen met dit lichaamstype zijn bijvoorbeeld Hilary Duff, Lindsay Lohan en Drew Barrymore.
Breng de aandacht naar je benen door te kiezen voor een bikinislip met strikjes, zoals deze uit de Shine On serie van Seafolly en combineer het met de bijpassende bikinitop. Ook dit badpak uit de French Leaf serie van Sunflair past perfect bij jouw figuur. De laag uitgesneden hals laat een stukje decolleté zien terwijl de hoge beenuitsnijdingen wederom nadruk leggen op je goedgevormde benen!

Rechthoek
Vrouwen met een rechthoek figuur hebben een recht en evenwichtig lichaam, waarbij het boven- en onderlichaam naar verhouding even breed zijn. Ook is de taille minder zichtbaar en hebben deze vrouwen mooie slanke benen. Bekende vrouwen als Mila Kunis en Kate Moss hebben hetzelfde figuur.
Om de illusie van meer rondingen te creëren kan je kiezen voor een bikini met voorgevormde cups en een effen kleur zoals deze plunge triangeltop van Calvin Klein die je kan combineren met de bijpassende bikinislip side tie. Door de strikjes op de heupen lijk je iets breder bij je heupen voor een verleidelijke look! Ook dit badpak van Tommy Hilfiger zal prachtig staag bij jouw figuur! Het badpak heeft een kleine cut out rond het middenrif en een halter waardoor je boezem prominenter lijkt.

Omgekeerde driehoek
Dit figuur is het omgedraaide van een peer figuur. Vrouwen met dit figuur hebben een breder bovenlichaam, brede schouders en een vollere boezem (niet altijd), dat taps toeloopt. De taille en heupen zijn in vergelijking een stuk smaller. Dit lichaamstype wordt ook wel het sporterfiguur genoemd omdat dit atletische lichaam vaak in de sport wereld wordt gezien. Maar denk bij dit figuur ook aan vrouwen als Demi Moore en Cameron Diaz.
Bij dit lichaamstype is het mooi om de nadruk te leggen op je onderlichaam om dit in evenwicht te brengen met het bovenlichaam. Dit kan je doen met een bikinislip met strikjes op de zijkant zoals bij deze van Cyell uit de Art Deco serie. De bandjes aan de zijkant kan je iets hoger op je heupen dragen, waardoor er meer rondingen worden gecreëerd. Combineer het broekje niet met een halter top; deze maken je schouders breder, maar met een top met rechte bandjes zoals deze bikinitop uit dezelfde serie. Bij deze bikinitop kunnen de bandjes er worden afgehaald voor een strapless look, wat wederom erg mooi bij jouw figuur staat.
Meer een badpak type? Kies dan voor dit verleidelijke badpak uit de Monica serie van Marie Jo Swim, met rechte bandjes en strikjes op de heupen!
Er staan geen producten in deze categorie.