De mooiste badmode per lichaamstype 1

Gepubliceerd: 17-8-19
 
Iedere vrouw heeft een eigen lichaamstypes, die voorkomen in alle kledingmaten. Zo heeft de ene vrouw een volle boezem en smalle heupen terwijl de ander de meeste rondingen heeft rondom haar billen en buik met een kleinere cupmaat. Om je lichaam het mooiste uit te laten komen is het aan te raden om je te kleden naar dit lichaamstype, al helemaal in de zomer tijd wanneer je meer huid laat zien op het strand in vergelijke met wanneer je een dikke winter trui en spijkerbroek draagt.
In deel 1 over dit onderwerp leggen we je alles uit over de twee bekendste lichaamstypes, geven we je een aantal voorbeelden van bekende vrouwen met deze lichaamstypes en kun je lezen welke badmode het mooist bij jouw figuur staat!
 
Peer
We beginnen meteen met het meest voorkomende lichaamstype onder de Nederlandse dames; de peer! Vrouwen met dit type lichaam zijn aan de onderkant breder dan aan de bovenkant. De heupen (en bovenbenen) hebben het meeste gewicht en de armen, boezem en schouders zijn wat smaller. Bekende vrouwen met dit figuur zijn o.a. Jennifer Lopez en Christina Aguilera.
Leg bij het dragen van bikini’s de nadruk op je smalle taille en kies voor een high waisted bikinislip zoals uit deze bikiniset uit de Night in Paradise serie van Sunflair. De bijpassende top heeft dubbele bandjes waardoor je schouder iets breder lijken en de bovenkant mooi in evenwicht is met de onderkant van je lichaam. Of kies voor deze zwarte bikinislip van Beachlife en combineer het met deze kleurrijke halter bandeautop uit de Havanna serie, wederom van Beachlife. Hierdoor lijd je de aandacht af van je heupen en lijkt de bovenkant wat voller!
Ook dit badpak uit de California serie van PrimaDonna Swim zal prachtig staan bij jouw figuur. De bovenkant heeft een horizontale strepenprint en de onderkant is rustig, met een effen kleur. Door de splitsing in het midden van de ene kleur naar de andere wordt er nadruk gelegd op je sexy slanke taille!
 
Zandloper
Het zandloper figuur wordt ook wel het ideale vrouwen figuur genoemd. Hierbij zijn de heupen, boezem en schouders in evenwicht en is de taille smal. Heb jij, net als Kim Kardashian en Scarlett Johansson, dit figuur? Dan heb je geluk, want bij dit lichaamstype staat de meeste badmode prachtig! Let er wel op dat je je boezem goed ondersteunt met een beugel en/of voorgevormde cups.
Kies bijvoorbeeld voor deze bikinitop uit de Vegas serie van PrimaDonna Swim en combineer het met de rioslip uit dezelfde serie. Om de look helemaal af te maken kan je de bijpassende lange jurk over je bikini dragen voor op momenten dat je zoekt naar iets meer bedekking. Ook dit badpak van Nuria Ferrer uit de Canaima serie zal prachtig staan bij jouw figuur. Het badpak legt nadruk op je taille en heeft een zomerse print in verschillende natuurtinten.
 
Houdt onze site in de gaten en lees volgende week deel 2, met daarin de drie andere meest voorkomende lichaamstypes!
Er staan geen producten in deze categorie.