Winterfestijn

Gepubliceerd: 15-12-18

Bent u groot fan van de winter (en wintersport) en kunt u niet wachten tot de eerste sneeuw valt? Om dit seizoen vol winterpret goed van start te laten gaan, wordt aanstaande maandag 17 december de Bestse Babes Bingo weer gehouden! Net als voorgaande jaren beloofd dit weer een bijzondere avond vol hollandse hits, gezelligheid en natuurlijk leuke en luxe prijzen te worden. Gedurende deze avond geniet iedereen van een hapje en een drankje tijdens een leuk spelprogramma en maakt u ook nog eens kans op te gekke prijzen! Wegens het daverende succes van de voorgaande jaren zijn tickets voor de Bestse Babes Bingo reeds uitverkocht.

Afgezien van alle georganiseerde activiteiten is de schaatsbaan zelf er natuurlijk ook weer! Net als voorgaande jaren staat de overdekte ijsbaan weer op het dorpsplein. Vanaf maandag 17 december 2018 tot en met 6 januari 2019 kan iedereen de ijzers onderbinden. Het Winterfestijn is de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét winterevenement van Best, is wederom het langstdurende evenement in onze gemeente en zal ook dit jaar weer voor sfeer en gezelligheid zorgen in Best Centrum.

Met de feestdagen nog in het verschiet moet u als vanzelfsprekend schitterend voor de dag komen, niks is dan zo belangrijk als goed passende lingerie. Geheel in lijn met het ijzige thema van deze blog lichten we daarom een aantal (ijs)blauwe must-haves uit. 

De nieuwste serie van Calvin Klein heet Capsize en is verkrijgbaar in de prachtig felle kleur Kobalt! Deze bh heeft push-up cups die zorgen voor een verleidelijk decolleté. De cups, die zijn afgewerkt met een randje van gaas, zijn bedekt met een glanzende stof en zijn volledig glad. Hierdoor is de bh onzichtbaar onder ieder kledingstuk! De bijpassende string bestaat uit twee delen stof. Het eerste deel is een gladde, effen kleurige stof die de voorkant bedekt. De achterkant is gemaakt van doorzichtig gaas, voor een verleidelijke look!

Een andere must-have is deze driedelige beugelbh van Prima Donna in de prachtkleur Blue Bijou; Plume heeft een fijn printstofje en extra grote broderiebloemen. De cups liften uw borsten en het zijstukje centreert voor een mooie, ronde vorm. De bh omvat uw borsten volledig. De bovencups zijn transparant voor een elegante look. Maak dit setje compleet met de bijpassende rio- of tailleslip

Deze balconette bh met mousse cups van het merk Marie Jo L'Aventure uit de serie Tom, is uitgevoerd in de nieuwe kleur Batik Blue en biedt een ultiem comfort dankzij de bredere beugel. De verstelbare bandjes kunnen recht of om de hals gedragen worden. De bh lift de boezem en geeft die een natuurlijke, ronde vorm. Deze serie heeft een bijpassende shortje of string

Zien we u ook terug in de winkel of op de schaatsbaan? 
Producten per pagina
Producten per pagina