PrimaDonna's toppers!


Gepubliceerd: 16-2-19

Een vrouw heeft maar 10 seconden nodig om van de perfecte bh en de perfecte pasvorm te gaan houden. Het kost lingerieproducenten anderhalf jaar om dat speciale gevoel te creëren. Van de schouderbandjes tot het kleinste stukje stof, alles aan de bh moet perfect zijn. 

Voor het pracht merk PrimaDonna is dit geen toeval maar het resultaat van ruim 150 jaar vakmanschap gecombineerd met een passie voor het ontwerpen van de perfecte pasvorm. PrimaDonna streeft ernaar om seizoen na seizoen collecties te ontwerpen die trend overstijgend zijn en de natuurlijke schoonheid van de vrouw zelf accentueren. Vrouwen vallen massaal voor de perfecte pasvorm van hun iconische bh’s. In deze blog lichten we daarom een aantal van PrimaDonna’s toppers uit. 

Deauville 
Deze bh komt uit de Deauville serie van PrimaDonna. De bovencups zijn afgewerkt met prachtige, licht glanzende broderie. De cups liften en centreren je borsten op een natuurlijke manier. Ook zijn de cups dieper dan de meeste andere bh’s. Deauville is al vele jaren de bestverkopende PrimaDonna-serie. En haar vele fans weten waarom: een legendarische pasvorm, niet te evenaren comfort, en een tijdloze look die vrouwen van alle leeftijden flatteert. De ultieme PrimaDonna-bh! 

Satin
Deze beugel bh, uit de Satin serie van PrimaDonna, is naadloos afgewerkt en heeft gladde, niet-voorgevormde cups. De bh lift de borsten op een natuurlijke manier en geeft ze een mooie, ronde vorm. Al meer dan 15 jaar is de Satin een echte bestseller. Het comfort van deze collectie zit ‘m in het lichte, maar stevige materiaal en de top snit die de boezem een natuurlijke, ronde vorm geeft. Eenvoud met net dat tikkeltje meer. 

Divine
De mousse bh van PrimaDonna Divine heeft zeer comfortabele mousse cups. De cups zijn naast comfortabel ook stevig waardoor ze je borsten liften, centreren en de ronde vorm perfectioneren. Dat terwijl de bh natuurlijk de steun geeft die we gewend zijn van PrimaDonna. De huidtint Patine zorgt ervoor dat deze bh onder alle kledingstukken gedragen kan worden en laat uw huid schitteren! De leuke details op de schouderbandjes en tussen de cups geven een trendy touch aan deze mousse bh.

A la folie
Deze voorgevormde bh komt uit de A La Folie serie van PrimaDonna Twist. De bh heeft een hartvormige belijning, die zorgt voor een verleidelijk decolleté. De mousse cups centreren en liften de borsten op een natuurlijke manier. Deze topper is verder afgewerkt met prachtige broderie op de schouderbandjes.  

Bekijk snel ons gehele assoritment online of kom langs in de winkel!
Producten per pagina
Producten per pagina