Marie Jo zomercollectie!

Gepubliceerd: 11-5-19

Dit voorjaar is ‘Artists in love’ het thema van de lingeriecollectie van Marie Jo. Op zoek naar de iconen die volledig op hun intuïtie durven te vertrouwen, lieten de designers van Marie Jo en Marie Jo L’Aventure zich dit keer inspireren door de unieke relaties tussen kunstenaars en hun muzen. De namen van de nieuwe series zijn een ode aan deze creatieve duo’s: Gala en Salvador Dali, Madelon Vriesendorp en Rem Koolhaas, Françoise Gilot en Pablo Picasso, Ray en Charles Eames, Lee Karsner en Jackson Pollock.

Zij durfden hun eigen koers te varen en hun passie te volgen, maar bovenal durfden zij hun instinct te vertrouwen. In de kunst én in de liefde. Marie Jo wil vrouwen aanzetten dat ook te doen. Want zoals we leerden van de ‘Artits in love’, dàn gebeuren de mooiste en meest fenomenale dingen. Trust your gut en durf je dromen na te jagen. Leef je beste leven en vier de liefde zoals jij dat wil!

Gala
Vintage en heerlijk romantisch. Dat is de Gala serie van Marie Jo! Deze bh heeft mousse cups die zorgen voor een liftend effect. Verder is de bh afgewerkt met luxe kant voor een dromerige en onweerstaanbare uitstraling! De bijpassende string is gemaakt van een zachte stof die perfect aansluit op de huid. De hoge beenuitsnijdingen geven de string een sexy look. Verder heeft de serie een shorty

Salvador
De Salvador serie is de nieuwste aanwinst van Marie Jo L'Aventure. De serie, verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Venus, heeft een elegante en lieflijke uitstraling. Dé perfecte lingerieserie voor dit seizoen!
De balconette bh heeft mousse cups die uw boezem liften en centreren voor een verleidelijke uitstraling. De bh is tussen de cups versierd met tule, wat doorloopt tot op de rug.
Deze verleidelijke body is gemaakt van een zachte stof die nauw aansluit aan uw lichaam. De bovenkant van de body is gemaakt van tule, voor een trendy look!
De mousse bh heeft ronde cups die uw boezem een natuurlijke lift geven en is verkrijgbaar in de kleur Venus. 

Madelon
Nieuw in onze collectie is de Madelon serie van Marie Jo. Deze bh heeft een balconette belijning en kan zowel met als zonder schouderbandjes gedragen worden. De stevige moussecups liften en centreren de borsten. De serie is afgewerkt met prachtige bloemen broderie die doorloopt op de schouderbandjes. De stevige moussecups liften en centreren de borsten. De prachtige kleur Blue Print straalt pure passie en power uit! De bijpassende hotpants is niet alleen romantisch door de prachtige bloemen broderie, maar ook nog eens extra sensueel door de doorschijnende stof. 

Rem
De stijlvolle homewear serie Rem van Marie Jo L'Aventure bestaat uit een off-shoulder top en een comfortabele trainingsbroek. De prachtige pyjama heeft een hip ruitjesmotief en bestaat uit een blouse met bijpassende broek. 
De serie heeft ook een hartvormige bh met stevige moussecups die de borsten liften en centreren voor een natuurlijk effect. De schouderbandjes kunnen zowel recht als om de hals gedragen worden.

Poul
De Poul serie van Marie Jo L'Aventure straalt zomerse vibes uit met een tropisch gevoel. En de grafische print in het koraal geeft pit en karakter! Deze hartvormige bh heeft stevige moussecups en speelse dubbele bandjes.
 
Producten per pagina
Producten per pagina