Kleurenanalyse

Gepubliceerd: 9-3-19

Lingerie is voor vrouwen erg belangrijk. Door een nieuw setje te dragen zit je al snel goed in je vel. Maar weet je eigenlijk wat de kleur van de lingerie die je draagt over jou vertelt? In deze blog zijn wat kleuren en betekenissen op een rijtje gezet. Herken jij jezelf in de beschrijvingen? 

Zwart
Van de vrouwen tussen de 25 en 34 jaar kiest 51 procent voor zwarte lingerie. Een hele populaire kleur dus! 
Wat zegt het over jou? 
Een vrouw die zwarte lingerie draagt is gedreven en heeft subtiele charme. In zwarte lingerie kom je zowel krachtig als zwoel over. Vrouwen die zwarte lingerie dragen, tonen vaak leiderschap in een relatie.  
Is zwart jouw favoriete kleur? Kijk dan eens naar deze prachtige set Salvador van Marie Jo l'aventure

Rood 
Misschien raadde je al dat rood voor passie, opwinding en levenskracht staat. Alleen al bij het zien van de kleur rood versnelt je ademhaling en stijgt je hartslag. 
Wat zegt het over jou? 
Vrouwen die voor rood gaan, zijn recht voor hun raap. Ze zijn gepassioneerd, geven aan wat ze willen en houden van dramatiek.
Deze elegante bh uit de nieuwe serie Tonight van PrimaDonna Twist is er in vurig rood. 

Wit
Witte lingerie saai? Vroeger misschien, toen lingerie nog maar in hooguit twee of drie kleuren verkrijgbaar was. De laatste tijd wordt witte lingerie echter weer steeds populairder. 
Wat zegt het over jou? 
Witte lingerie symboliseert een zorgzaam en liefhebbend karakter. Het staat voor onschuld en puurheid. Vrouwen die witte lingerie dragen, zijn oprecht en hebben hun emoties onder controle.
Kijk eens naar de Joan serie van Mey

Roze
Met deze kleur hangt romantiek in de lucht. Vrouwen die deze kleur dragen zijn volwassen, maar hebben toch behoefte aan geborgenheid. 
Wat zegt het over jou?
Je bent een vrouw die romantisch is, een zachte persoonlijkheid heeft en zoekt naar genegenheid. Ook ben je vrouwelijk en sensueel.
De serie Jane van Marie Jo is er dit seizoen in de prachtige kleur Lily Rose. 

Huidskleur
Huidskleurige lingerie heeft de reputatie degelijk te zijn. Toch is dit zeker niet het geval. 
Wat zegt het over jou?
Draag je huidskleurige lingerie? Als je deze kleur draagt, betekent het vaak dat je niks te verbergen hebt. Je bent erg open, hebt een gemakkelijk karakter en staat met beide benen op de grond.
Deze mousse bh van PrimaDonna Divine is verkrijgbaar in een mooie huidskleur. 

Welke kleur koop jij het meest? Wissel je veel af, of draag je altijd dezelfde kleur? Twijfel je welke kleur jou het beste staat? Vraag eens advies in een lingerie speciaalzaak! De medewerksters  geven eerlijk advies. En wie weet, misschien verrast het je nog! 
Producten per pagina
Producten per pagina