In the spotlight: A-dam underwear

Gepubliceerd: 9-2-19

Wat is het eerste wat je aantrekt en het laatste wat je uittrekt...?

Precies. Je boxer. Dus waarom is dit het meest ondergewaardeerde kledingstuk dat er bestaat? Als je boxer goed zit, gaat de rest vanzelf. Daarom hebben we bij Lindessa een nieuw herenmerk in onze collectie opgenomen. Ons nieuwe merk A-dam underwear heeft alle aspecten die een boxer merk bepalen geoptimaliseerd. Van de pasvorm tot de designs en van de marketing tot de manier waarop ze produceren.
Vijf vrienden uit Amsterdam richtten in 2014 het nieuwe herenmerk A-dam underwear op. Zij vonden dat de boxershort een soort vergeten kledingstuk van de man is en wilden hier verandering in brengen.

Alle boxers van A-dam underwear worden met grote zorg en aandacht gemaakt. Dit begint bij het bedrijf al bij het vinden van de juiste grondstoffen. De boxers worden gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoen. Gemixt met een beetje elastaan vormt het een superzachte, sterke, duurzame en milieuvriendelijke stof. Zonder dat er concessies gedaan worden aan comfort of esthetiek. De katoen wordt zonder pesticiden of chemicaliën verbouwd, nog geen 50 kilometer van de fabriek, waar mensen werken tegen een eerlijk loon en onder goede arbeidsomstandigheden.

De boxers even buitenbeschouwing gelaten heeft A-dam underwear ook een steen goed concept en een marketing waar je u tegen zegt. Denk, een halfnaakte sinterklaas die te paard door de binnenstad van Amsterdam galoppeert, een glasblazer race in boxershorts dwars door het centrum van Londen of een gespierde vent poserend in een botsauto. Do we need to say more?

Speciaal voor valentijnsdag is er de Beers & boxers box. In deze box zit een donkerblauwe boxer met rode hartjes print: Hartenkoning en twee flesjes tropisch bier van Two Chefs Brewing. Dit verrassingspakket maakt de perfecte combinatie tussen boxershorts en romantiek. Want zeg nu zelf, wat heeft een man nog meer nodig in het leven dan in iedere hand een flesje bier en een fantastische boxer aan zijn billen?

Ben je een pittiger type? Spice het dan op met de boxer Rik. Deze boxer zorgt voor pittige pepers in je pants. De boxershort heeft een diep donkergroene kleur en een rode pepertjes print. Rik maakt elke dag smaakvol al voor je ontbijt. Kortom: pittig, heet en smaakvol!

Ben jij net zo laaiend enthousiast over dit top merk als wij? Bekijk dan snel ons assortiment online of kom langs in de winkel!
Producten per pagina
Producten per pagina