Carnavalsgekte!

Gepubliceerd: 23-2-19

Nog een paar weken en we zitten alweer volop in de carnavals gekte. Carnaval is van oorsprong een gekerstend heidens volksfeest. Het valt binnen de Christelijke traditie op de zondag, maandag en dinsdag direct voorafgaand aan de vastentijd van 40 dagen. Tegenwoordig wordt het vasten veelal achterwege gelaten en omslaat het feesten ook de vrijdag en zaterdag. Naast (heel) veel bier drinken, slechte muziek luisteren en hossen, daagt carnaval ons ook uit om uit onze comfortzone te komen. Doe deze carnaval eens gek en kijk eens naar een setje waar je anders nooit voor gekozen zou hebben.

Denk nu niet meteen dat de lingerie voortaan geheel in carnavalssferen volledig over de top moet zijn, een setje wat net iets van het geijkte afwijkt kan al voldoende zijn.

De Madelon serie van Marie Jo straalt pure passie en power uit door haar gewaagde neonkleur; Blue print. De bloemen broderie geeft een romantische touch aan deze lingerieserie. Deze hartvormige bh is versierd met een prachtige bloemen broderie die doorloopt op de schouderbandjes. De stevige moussecups liften en centreren de borsten. De andere bh van deze serie heeft een balconette belijning en kan zowel met als zonder schouderbandjes gedragen worden. De bijpassende hotpants is niet alleen romantisch door de prachtige bloemen broderie, maar ook nog eens extra sensueel door de doorschijnende stof. De tailleslip is versierd met een romantische bloemen broderie. Door de hoge taille kleedt deze slip mooi af. 

De sokken van Sock My Feet zijn alles behalve saai! Sock My Feet heeft een breed assortiment met unieke prints, die zeker niet ongezien mogen blijven. De sokken zijn gemaakt van zacht katoen, en hebben prints van hoogwaardige kwaliteit. Voor dames die houden van bijzondere items. Of voor heren met een eigentijdse stijl en houden van een statement maken. Deze sokken zijn meer dan een accessoire, ze zijn de basis waar je de rest van je outfit op aanpast. Daarom zijn de sokken van Sock My Feet opvallend en gewaagd. Ken je of ben je iemand die van een beetje provoceren houdt en geen moeite heeft om in de spotlights te staan? Dan zijn deze unieke sokken jouw op het lijf geschreven. Maak een statement onder ieder outfit en laat zien wie je écht bent. You wear whatever the s*ck you want!

Deze elegante bh komt uit de nieuwe serie Tonight van PrimaDonna Twist. De hartvormige moussecups geven je een vol decolleté en accentueren de ronding van de borsten. De schouderbandjes zijn bedekt met zacht fluweel en over de cups zit een sensueel netkousmotiefje. 

Iedereen alvast een hele fijne carnaval gewenst!
Producten per pagina
Producten per pagina