De beste giftguide voor pakjesavond!

Gepubliceerd: 24-11-2018

De goedheilig man is weer in het land. We eten ons massaal ziek aan pepernoten, chocoladeletters en taaitaai. Persoonlijke Sinterklaas gedichten worden volop geschreven en op iedere straathoek hoor je vrolijke Sinterklaasliedjes. De Sint is helaas wel al oud en heeft niet zo veel verstand van lingeriesetjes met strikjes en kant. 

Daarom helpen wij in deze blog de Sint wat op weg. Van schoencadeautjes tot uitgebreide pakjes voor 5 december zelf, hier vindt hij de beste tips. 

Dit seizoen heeft Art deco de designers van Marie Jo L'Aventure geïnspireerd. Deze kunststroming uit de jaren dertig van de vorige eeuw wordt gekenmerkt door een strakke en eenvoudige vormgeving, eenvoudige geometrische patronen en strenge verticale lijnen. Het kleurpallet bestond veelal uit rood, zwart, zilver of goud. De populaire stijl uit architectuur en vormgeving wordt op een unieke manier vertaald naar de lingerie. De serie Dawson heeft verfijnde broderie en is ontworpen in de dieprode kleur Rumba Red. De balconette bh heeft comfortabele moussecups die de borsten liften en centreren voor een natuurlijk effect. De cups zijn glad en versierd met een juweeltje in het midden. Hetzelfde grafische patroon van de bh is doorgevoerd bij de slips.

Op zoek naar een leuk schoencadeautje? Kijk eens naar de sokken van Sock My Feet. Deze sokken zijn meer dan een accessoire, ze zijn de basis waar je de rest van je outfit op aanpast. Daarom zijn de sokken van Sock My Feet opvallend en gewaagd. Ken je iemand die van een beetje provoceren houdt en geen moeite heeft om in de spotlights te staan? Dan zijn deze unieke sokken het ideale cadeau. Maak een statement onder ieder outfit en laat zien wie je écht bent. You wear whatever the s*ck you want!

De boxershorts van PFM staan voor performance en richten zich op mannen die gaan voor de hoogste kwaliteit. Deze mannen die gaan voor het allerbeste en willen winnen. Ben jij opzoek naar een cadeau voor zo’n man? Kijk dan eens naar deze toppers. De boxershorts komen in drie verschillende prints: Quote, Gold en World. De PFM boxershort zijn ontstaan uit een samenwerking met kickboxer Rico Verhoeven. Dit heeft er voor gezorgd dat ieder design zijn eigen verhaal heeft. De Quote print staat voor de quote die Rico Verhoeven nastreeft: "Daag jezelf uit en ga voor het beste!". Op de boxershort World staan de wereldsteden waar Rico zijn wereldtitel gewonnen heeft en de boxershort Gold vertelt het verhaal over de gouden kampioensgordel. 

Waar de keuze dan ook op valt, wij wensen iedereen in ieder geval een hele fijne Sinterklaas toe!
Er staan geen producten in deze categorie.